Register    Enter


SPETSTEKHMONTAZH PLYUS, LTD

SPETSTEKHMONTAZH PLYUS, LTD

Address: м. Харків, вул. Матросова, 20
Phone number: +38(050) 3021002 , +38(067) 5519501
Fax: +38(057) 7210566

Электроди


Новинка в электродах ВИТСЕК


Нові електроди — професійним зварювальникам

Нові електроди — професійним зварювальникам

Зварна справа не стоїть на місці, важко постійно знаходитись у струмені мейнстріму. Але на допомогу приходять новітні технологіі — на цей раз у вигляді нової розробки МЗ «Вістек», найсучасніших електродів EXTRAvis.

Шановні покупці, повідомляємо Вам, що на склади «Спецтехмонтаж» надійшли зварювальні електроди EXTRAvis (VISWELD E6013). Зварювальні електроди від «МЗ Вістек» є аналогом електродів таких марок як ESAB OK 46.16 и  HYUNDAI WELDING 5-7014F.

Зварювальні електроди EXTRAvis (VISWELD E6013) мають рутилове покриття та особливо рекомендовані для зварювальних інверторів. Ця марка електродів забезпечує дуже гарні зварювально-технологічні властивості при проведенні зварювальних робіт навіть в побутових умовах з використанням трансформаторів.

Характеризуються бездоганним формуванням зварювального шва, що забезпечує високі технічні характеристики металу, який наплавляється – тимчасовий опір розриву складає не менше 50 кгс/ мм. кв., а відносне подовження не менше 22%. Шлакова корка відділяється легко та просто, саме тому зварювальний шов виходить чистим.

 

Сфера застосування електродів:

EXTRAvis  призначені для  ручного дугового зварювання відповідальних конструкцій з низьковуглецевих марок сталей (наприклад, Ст. 0, Ст. 1, Ст. 2, Ст. 3, 05КП, 08КП та інших). Ці електроди є малочутливими як до якості підготовки зварних кромок, до різних  видів поверхневих забруднень, іржі та гальванічних покриттів.

Можливими положеннями при проведенні зварювальних робіт можуть бути всі, за виключенням вертикального шву напрямку зверху-вниз.

 

Тип току

~ / = 

(Ux.x. ≥ 50В ± 5В)

Положення зварки: 1;2;3;4;6 Направления сварки электродом

 

Професіонали по зварюванню не зможуть не підкреслити:

  • по-перше, електроди марки EXTRAvis (тип електродів Э50) характеризуються легким первинним запаленням зварювальної дуги, м'яко та стабільно горять;
  • по-друге, розпал легкий не тільки первинний, але й  повторний;
  • по-третє, досягається значна економія електродів у процесі зварювальних робіт, тому що втрати металу від розбризкування мінімальні.

Спеціалісти машинобудівельного заводу «Вістек» особливо пишаються тим, що електроди марки EXTRAvis (VISWELD E6013) мають високу продуктивність. Цей показник досягається завдяки додаванню до рецептури залізного порошку. 

Пакування продукції: картонна коробка з зовнішньою поліетиленовою плівкою та фасовкою електродів по 1,0 кг або по 2,5 кг. Електроди зварювальні марки EXTRAvis додатково запаковані в поліетиленовий пакет низького тиснення, таким чином, мінімізований вплив вологи з повітря на обмазку покриття. На кожну одиницю електрода нанесене маркування. На кожній картонній коробці (пачці) є віконце білого кольору, в цьому місці нанесена інформація , що містить дату виробництва, номер партії, марку та діаметр електродів. 

 

Спецтехмонтаж володіє іменним сертифікатом дилера. В цьому документі машинобудівельний завод «Вістек» гарантує якість продукції в кожній відвантаженій партії товару зі складів Спецтехмонтаж.

Зручність переносу вручну: 

- картонні коробки (пачки) по 1,0 кг з'єднані в зв'язку по 10 штук та мають ручку;

- картонні коробки (пачки) по 2,5 кг з'єднані в зв'язку по 6 штук та мають ручку.

Зберігання: проведені досліди показали, що ці електроди малочутливі до умов зберігання. Закриті коробки зі зварювальними електродами рекомендується зберігати на спеціально обладнаних полках чи звичайних палетах, захистивши від прямого контакту упаковки зі стінами чи підлогою. Якщо Вам не вдалось використати пачку електродів  за один раз, герметично запакуйте її або помістіть залишок в спеціальний тубус. Перед зварюванням не вимагається прокалювання, так як електроди EXTRAvis менше схильні до впливу вологи у порівнянні з іншими марками електродів типу АНО (АНО-4, АНО-21, АНО-6). У тому випадку, якщо Вам не вдалося забезпечити відповідні умови зберігання та вологість покриття досягла 0,7 та більше відсотків, рекомендується прожарити електроди при температурі 110±10 °С  на протязі 40 хвилин.

Додаткову інформацію про ці високоякісні електроди «МЗ «Вістек» від дилера компанії Спецтехмонтаж Ви можете отримати,  якщо перейдете за цим посиланням чи зателефонувавши за телефонами компанії. 

Офіси та склади компанії Спецтехмонтаж знаходяться в місті Харків, по вулиці О. Матросова, 20. Приїжджайте до нас за товаром самостійно або ми організуємо Вам доставку по Україні в стислі строки!

Подробнее: http://stm.in.ua/a266217-nov-elektrodi-profesjnim.html